Aura

Koncert
  • Dato: Oktober 26, 2024
  • Start: 20.00
  • Sted: Mejeriet,
    Løngang 2
    6400 Sønderborg
  • Pris forsalg: 220 kr.

Med sit fantastiske livehold er AURA tilbage på de danske scener. Med alle de store verdenshits som ‘Geronimo’, ‘Song For Sophie’, ‘In Love With The World’ og ny-klassikerne ’Mirrorball of Hope’ og ‘Marry Me,’ indtager hun endnu engang rollen som ”Den store hitmager med den magiske stemme”.

2023 blev skudt i gang med et brag, da Aura spillede live på Brandenburger Tor nytårsaften på landsdækkende tysk TV. Efterfølgende er hun, sammen med Anastacia og Toto, med i et fantastisk line-up, som hen over vinteren spiller 16 udsolgte arenakoncerter i Tyskland.

I 2024 deltager Aura i Dansk Melodi Grand Prix med sangen ’Mirrorball of Hope’. “Mirrorball of Hope kom til mig tre uger efter, jeg havde født min datter, og udsprang af en følelse af at have fa?et helt nye øjne pa? verden”, fortæller Aura, som blev mor sidste sommer. Sangen hun stiller op med i den traditionsrige konkurrence er en euforisk pop-drøm, som handler om “at holde fast i sin autenticitet, mens man sta?r i orkanens øje og pludselig ser alting i et nyt lys”.

I efteråret 2024 drager Aura ud på de danske og tyske landeveje med en kombination af hendes største hits, en favnfuld helt nye sange og en kæmpe ’Mirrorball of Hope’.